15 de març 2011

Jocs: CANVI DE LLOC INSTANTANI

Nom: Canvi de lloc instantani.

Objectiu: Percepció i càlcul de trajectòries.

Descripció: Joc molt senzill, però on els petits s’ho passaran d’allò més bé. És molt simple I potser molts de vosaltres ja l’heu fet servir. Posem en un cercle tants cons com jugadors hi ha menys un. Cada jugador es posa sobre un cono, i el que es queda sense cono va al mig. Quan l’entrenador o el monitor diu “ja!” tots els petits es canvien de conos inclòs el del centre, i evidentment hi ha algú que es queda sense cono. Aquest va al mig, i es torna a fer una altra ronda.  

Gràfic:


Observacions: És un joc molt divertit, ja que si els petits l’entenen a la primera, ens dona una bona estona de treball. Heu de tenir en compte l’edat que tenen els petits, ja que si són massa petits potser no l’entendran. A partir d’aquí, quan agafin més facilitat pel joc, haureu de canviar i afegir normes. Augmenteu o disminuïu l’espai entre els conos, no deixeu que els petits puguin anar al cono del seu costat, que facin l’exercici amb stick i bola, canvieu la disposició dels conos... Jugueu amb totes les variables que pugueu, així podreu disfrutar i descobrir com les tasques canvien depenent de com les plantejem! Ja em direu com ha anat!

2 comentaris:

  1. Correcte, molt bon joc!! Remarcar que és perfecte per la iniciació a la frenada!!! Es pot "penalitzar" (anant al centre) les frenades amb tacs, caigudes, etc.

    ResponElimina
  2. Quan faig el joc amb els petits, hauries de veure com corren per no anar al mig... És divertidissim!

    ResponElimina