12 de set. 2011

BENVINGUTS, temporada 2011/12


Benvinguts, benvinguts tots i totes a una nova temporada! Ja sabem que durant l’estiu això ha estat més mort que viu, però tothom té dret a unes bones vacances així que nosaltres també les vam fer. Però tornem plens d’energia i ganes per continuar donant recursos i eines per a tots els entrenadors, educadors, pares, jugadors… Per recolzar i ajudar a tothom qui vulgui fer més gran els seus coneixements en el món de la iniciació esportiva. 


Aquesta temporada que comença els nostres objectius no son gaire diferents de la passada, i és que creiem que hem de servir de base d’informació i discussió sobre quines coses hem de canviar i quines coses podem millorar per aconseguir que l’hoquei patins evolucioni. Nosaltres no pretenem (ni podem) ser portadors de veritats absolutes, però si que anirem “llançant” entrades on ajudarem a fer les coses millors i més senzilles a tothom que treballa amb petits, evidentment cadascú podrà agafar allò que sigui més interessant per a ell i deixar el que no cregui útil, per així aconseguir una fusió de coneixements propis i una miqueta d’ajuda externa.

Així doncs, esperem que gaudiu del blog, que us sigui molt i molt útil, que l’aprofiteu al màxim i que si teniu qualsevol dubte o ens voleu fer arribar qualsevol informació relacionada amb el món de l’hoquei o la iniciació esportiva us poseu en contacte amb nosaltres per qualsevol via d’informació:
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada